Hoe verwijder je rode nagellak?


Hoe verwijder je rode nagellak?
Rode nagellak, elke vrouw heeft wel een flesje staan. De kleur staat mooi bij iedereen en past bij elke gelegenheid. Het is dan ook de favoriet van vele vrouwen. Helaas loop je vaak, zelfs na het verwijderen van de nagellak, nog een paar dagen rond met restjes rood rond de nagelriemen. Hoe kun je deze vervelende restjes nou echt laten verdwijnen?
1

Het verwijderenNeem per nagel een wattenschijfje en doordrenk deze met nagellakremover. Leg het watje op de nagel, duw hem goed aan en laat het ongeveer twintig seconden intrekken. Zo weekt de remover de nagellak los van de nagel.

 2
Veeg vanaf de onderkant van de nagel het watje in één beweging naar je vingertop. Op deze manier neem je alle los geweekte nagellak mee. Het is belangrijk dat je niet gaat boenen met het watje want dan krijg je namelijk een rozerode kleur over je hele nagel en deze kleur is moeilijk te verwijderen.

 

3

De rode nagellak die achterblijft op de randen en nagelriemen kun je verwijderen met een wattenstaafje en wat nagellakremover. Je kunt met het wattenstaafje gewoon over de nagellak wrijven totdat al het rood weg is.

4

Laatste stap…Was als laatste stap je handen goed met lauwwarm water en wat zeep. Om je handen extra te verwennen, smeer je ze tot slot in met een heerlijke handcrème.

Facebookmail

+ There are no comments

Add yours