De 7 schoonheden van de man


De 7 schoonheden van de man
1

Gezichtshaar

Gezichtsbeharing is een duidelijk kenmerk van mannelijkheid. Let op, we bedoelen hier wel de getrimde baard of snor en niet de uit de hand gelopen hipsterbaard. Gezichtshaar voor mannen is een natuurlijk fenomeen en kan prima dienen als decoratie of om bepaalde gezichtskenmerken te benadrukken of degene waar je misschien minder blij mee bent te verdoezelen. Wist je dat woeste wenkbrauwen bij mannen ook als sexy en verleidelijk worden gezien?

2

Volle lippen

Uit diverse onderzoeken is naar voren gekomen dat de grote van je lippen bepalen of je seksueel aantrekkelijk bent. Voor mannen is het wel zo dat de lippen niet te groot moeten zijn want dit is weer een teken van vrouwelijkheid. Dus het beste zijn medium lippen die er vol en verzorgd uitzien. Verder wordt er ook wel eens beweerd dat mannen met sexy, zwoele lippen beter kunnen zoenen maar of dat echt waar is…

3

Sterke gelaatstrekken

Een stevige neus geeft een man een karakteristieke uitstraling. Hiermee bedoelen we geen gebogen , brede of asymmetrische neus maar een ferm exemplaar. Verder is een sterke kin ook erg mannelijk.

4

Mooie ogen

Net als bij de vrouw spelen bij de man de ogen ook een belangrijke rol. De volgende twee combinaties worden gezien als verleidelijk en mysterieus. Mannen met donkere ogen en licht haar of lichte ogen en donker haar worden als mooi gezien.

5

Gespierd strak lichaam

Veel vrouwen houden van een breed en gespierd mannenlichaam. Belangrijke lichaamsdelen zijn gespierde armen of rug, een sixpack, brede borstkas en/of brede schouders. Sommige vrouwen vinden één van deze ‘onderdelen’ genoeg, andere zien ze graag allemaal terug bij hun man. Het is in ieder geval niet de bedoeling dat je er uit ziet als een bodybuilder, want dat vinden vrouwen weer niet aantrekkelijk.

6

Brede kaaklijn

Al sinds de Egyptenaren is een gedefinieerde, brede kaaklijn een teken van schoonheid. Een brede hoekige kaaklijn zou er namelijk op wijzen dat je een hoog testosterongehalte bezit. En dit hormoon zorgt ervoor dat je er als man mannelijk en ruig uitziet. Precies waar de vrouwen van houden.

7
Kaal hoofd
Het klinkt misschien een beetje raar omdat we net de gezichtsbeharing hebben beschreven maar een natuurlijk terugtrekkende haargrens wordt als mannelijk gezien. Met een kaal hoofd vallen ook gezichtskenmerken zoals ogen bijvoorbeeld meer op wat de vrouwen vaak weer mooi vinden.
Facebookmail

+ There are no comments

Add yours